Selena Group: Az új generációs Tytan szerelési habok felgyorsítják az ajtók és ablakok beszerelését

24 május 2019

A Selena Group – a Tytan márka tulajdonosa és a világ három legnagyobb poliuretánhab gyártója – kifejlesztett egy új technológiát, amelyet a Tytan Professional Ultra Fast 70 pisztolyhabban használtak fel. Innovatív összetétele jelentősen csökkenti az ajtók és ablakok beépítéséhez szükséges időt, ami jelentősen növeli az egyidejűleg kivitelezhető projektek számát. Ez kedvező válasz a piacnak, amely elősegíti az új projektek fejlesztését, de a képzett munkaerő hiánya is jellemzi. Ilyen körülmények között az építési folyamatot javító technológiák még értékesebbé válnak.

Az Ultra Fast 70 teljesen 90 percen belül megköt, ami áttörést jelent a piacon elérhető egyéb habokhoz képest, amelyek általában 24 órás keményedési idővel rendelkeznek. Ily módon még hatékonyabbá válik a munkaszervezés és az építési területeken végzett feladatok kezelése.

Az Ultra Fast 70 a piac leggyorsabb habja. Alapja a „gyors munka” koncepció, amely lehetővé teszi, hogy a kivetelezőknek sokkal gyorsabban építsenek be ajtókat és ablakokat, mint korábban. Ennek a terméknek a jellemzői tökéletesen illeszkednek a Selena küldetéséhez – az ügyfelek számára a legjobb megoldások, amelyek optimalizálják a munkaidőt, és lehetővé teszik, hogy több projektet ugyanazokkal az erőforrásokkal és rövidebb idő alatt végezzenek el. Az Ultra Fast 70 a nyilászáró beépítők munkáját megbízhatóbbá és kényelmesebbé teszi a „másodlagos utódagadás” kiküszöbölésével, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag azonnal a hab alkalmazása után a felhasználó láthatja a végső térfogatát és alakját az alkalmazási területen ”- mondja Maciej Adamczuk, a Selena csoport Windows & Doors divíziójának vezetője.

„Gyors munka” – a Tytan Professional Ultra Fast 70 pisztolyhabban használt koncepció a felhasználók – az ablak- és ajtóbeépítők és a beépítő cégek tulajdonosai – nyilvánvaló igényéből származik, akik a munkaidő csökkentését keresték. A Selena fejlesztési részlege a piacon a lehető legrövidebb kötési idővel rendelkező habot hozott létre – akár 10 perc, a teljes térhálósodási idő 90 percre csökken (szemben a korábbi 24 órás rendelkezési eljárással). A pisztolyhab flakononként 70 literes kiadósággal rendelkezik, ami csökkenti az ablakok vagy ajtók beszereléséhez szükséges hab mennyiségét. Ez közvetlenül a szerződő fél pénzügyi előnyei közé tartozik. A Selena „Közelebb a felhasználóhoz” megközelítés egyik eleme, amely a vállalkozók igényeire és üzleti tevékenységére összpontosít.

A kezdetektől fogva a Selena nagy hangsúlyt fektetett annak biztosítására, hogy termékei ne csak a minőségbiztosítás és az innováció szinonimája, hanem az ügyfeleink üzleti tevékenységét is támogassák. A felhasználók igényeinek megértésével és az iparág változásaira rugalmasan reagálva az Ultra Fast 70 pisztolyhab növeli az építési területeken végzett munka hatékonyságát, és ténylegesen befolyásolja az ablak- és ajtóbeépítők üzleti fejlődését. Így a Tytan Professional kulcsfontosságú partnere a hatékony és gyors projekt-megvalósításnak ”- tette hozzá Maciej Adamczuk.

Tiszteletben tartjuk személyes adatait, ezért szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy frissítettük Adatvédelmi irányelveinket. Világos és átlátható tájékoztatás nyújtása arról, hogyan kezeljük a személyes adatokat. Minden szakaszban részletesen leírjuk, hogy milyen személyes adataink vannak és hogyan használjuk fel. Hozzáadtunk információkat a jogainkról is, például arról, hogyan férhet hozzá az adatokhoz, és megtagadhatja a használatát.