A Selena Labs elnyerte a Forbes Diamond díjat

7 február 2020

A Selena Labs – a Selena Csoport kutatási és fejlesztési központja, az egyik vezető építőipari vegyianyag gyártó és forgalmazó, valamint a TYTAN márka tulajdonosa – elnyerte a Forbes Diamond 2020 címet. A Selena Labs folytatja az innovatív termékek fejlesztésének és egyedi megoldásainak bevezetésére irányuló stratégiáját a Wałbrzych speciális gazdasági övezetben. Közel 8 millió PLN értékű, 4000 m² feletti hasznos területtel járó beruházás jelentősen növeli a vállalat lehetőségeit az egyedi paraméterekkel rendelkező globális építőipari vegyi megoldások fejlesztésében és megvalósításában.

A Selena Labs elnyerte a Forbes Diamond díjat

A “Forbes Diamonds” azon vállalatok éves rangsora, amelyek az elmúlt három évben a leghatékonyabban növelték értéküket. A “Forbes Diamonds 2020” rangsorolási eredményeket a magazin kiadóbizottsága elemezte a svájci vállalati értékelési módszerével. A legfontosabb kritériumok pénzügyi eredmények a 2014-2018-as évek ingatlanértékére, fizetési előzményeire, fizetési megbízhatóságára és negatív jogi események hiányára.

A Selena erőssége az, hogy folyamatosan keressük az új, kiváló minőségű megoldásokat, amelyek alkalmazottaink kreativitása alapján megváltoztatják az építés megközelítését. Manapság a piaci helyzet teljesen más, mint a több évvel ezelőtti. Megjegyezzük, hogy az építőipari dolgozók ismerete és készségei jelentősen növekedtek, és az alkalmazott alkalmazási technológiák fokozottabban tudatosultak. Ezért annyira fontos körültekintően megfigyelni azt a környezetet, amelyben működünk, és közvetlen együttműködést folytatni az építőkkel, a tudomány világával, ideértve A Wroclawi Műszaki Egyetemet, valamint a beszállítókat, akik új alapanyagokat állítanak elő. Úgy gondoljuk, hogy a Kutatás & Fejlesztésnek összhangban kell lennie a tevékenység három szempontja szerint: a legújabb tudományos megoldások nyomon követése, együttműködve a felhasználó igényeinek figyelemmel kísérésével – ami kulcsa a megfelelő termék megfogalmazásának -, valamint az ismeretek elemzésének és kezelésének képessége annak érdekében, hogy egy termékben megfelelően felhasználhassák őket. Feladatunk az innováció létrehozása, amely alatt azt a hozzáadott értéket értjük, amelyet a felhasználó kap amikor termékeinket a helyszínen használja, például a feladat biztonságát és sebességét, miközben megőrzi a legmagasabb minőséget. A modern termékmegoldások gyorsabb átvételének köszönhetően reagálunk a jelenlegi igényekre és hatékonyan versenyezünk a nemzetközi színtéren “- mondta Wojciech Komala, a Selena Labs elnöke.

A Selena Labs elnyerte a Forbes Diamond díjat - Wojciech KomalaA Selena erőssége az, hogy folyamatosan keressük az új, kiváló minőségű megoldásokat, amelyek alkalmazottaink kreativitása alapján megváltoztatják az építés megközelítését. Manapság a piaci helyzet teljesen más, mint a több évvel ezelőtti. Megjegyezzük, hogy az építőipari dolgozók ismerete és készségei jelentősen növekedtek, és az alkalmazott alkalmazási technológiák fokozottabban tudatosultak. Ezért annyira fontos körültekintően megfigyelni azt a környezetet, amelyben működünk, és közvetlen együttműködést folytatni az építőkkel, a tudomány világával, ideértve A Wroclawi Műszaki Egyetemet, valamint a beszállítókat, akik új alapanyagokat állítanak elő. Úgy gondoljuk, hogy a Kutatás & Fejlesztésnek összhangban kell lennie a tevékenység három szempontja szerint: a legújabb tudományos megoldások nyomon követése, együttműködve a felhasználó igényeinek figyelemmel kísérésével – ami kulcsa a megfelelő termék megfogalmazásának -, valamint az ismeretek elemzésének és kezelésének képessége annak érdekében, hogy egy termékben megfelelően felhasználhassák őket. Feladatunk az innováció létrehozása, amely alatt azt a hozzáadott értéket értjük, amelyet a felhasználó kap amikor termékeinket a helyszínen használja, például a feladat biztonságát és sebességét, miközben megőrzi a legmagasabb minőséget. A modern termékmegoldások gyorsabb átvételének köszönhetően reagálunk a jelenlegi igényekre és hatékonyan versenyezünk a nemzetközi színtéren “- mondta Wojciech Komala, a Selena Labs elnöke.

A Selena Labs koordinálja a Lengyelország, Olaszország, Spanyolország, Törökország és Kína kutatási és fejlesztési osztályainak tevékenységét. Ennek köszönhetően a globálisan integrált csapat szorosan együttműködik, tapasztalatcserét folytat és megoldásokat talál professzionális felhasználók számára a világ több mint 70 országában. A társaság mintegy 800 ezer PLN összegű támogatást kapott laboratóriumi felszerelésekhez. Az Innovatív Gazdaság Operatív Program keretében – 4.5.2. Gazdasági Minisztérium.

A Selena Labs a Horizont 2020 program keretében is részt vesz a projektekben, és az első lengyel vállalat, amely a nemzetközi konzorcium részeként végrehajtott projekt vezetője. A központ támogatást kapott az EENSULATE projekt részeként magas szigetelési tulajdonságokkal rendelkező habok és poliuretán hab ragasztók rendszerének fejlesztésére és megvalósítására. Ez az Európai Unió történetében a legnagyobb kutatási és innovációs finanszírozási program – Ez a „Horizont 2020” – része, költségvetése megközelíti a 80 milliárd eurót. Az EENSULATE projekt mellett a Selena Labs a Horizont 2020 programban is részt vesz a BioMotive projektben, amelynek célja az alapok előkészítése növényekből származó, biológiailag reprodukálható nyersanyagokon alapuló összetevők előállításához és értékesítéséhez.

A Selena Csoport 27 éve működik a piacon, több mint 30 vállalatot működtet 16 országban és 17 gyártóüzemet. Közel 1800 ember dolgozik a siker érdekében, köztük több mint 1100 munkavállaló Lengyelországban. Ez az egyetlen lengyel márka az építőipari vegyianyag gyártásban, amely négy kontinensen, 70 országban értékesít termékeket. A termékcsoporttól függően a Selena piaci részesedése néhány százaléktól közel negyven százalék között változik. Jelenleg a Selena a világ négy legnagyobb építőipari poliuretánhab gyártójának egyike.

Tiszteletben tartjuk személyes adatait, ezért szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy frissítettük Adatvédelmi irányelveinket. Világos és átlátható tájékoztatás nyújtása arról, hogyan kezeljük a személyes adatokat. Minden szakaszban részletesen leírjuk, hogy milyen személyes adataink vannak és hogyan használjuk fel. Hozzáadtunk információkat a jogainkról is, például arról, hogyan férhet hozzá az adatokhoz, és megtagadhatja a használatát.