A Selena elnyerte a „Teraz Polska” (Lengyelország ma) díjat

25 június 2012

Krzysztof Domarecki, a Selena FM SA Felügyelő bizottságának elnökét tüntették ki a cég képviseletében. A díjátadást 2012 június 11-én tartották a varsói Nemzeti Színházban, Lengyelországban. A „Teraz Polska” 5 kategóriában osztott ki díjakat: termékek, szolgáltatások, innovációk, közösségek és – most először ebben az évben – beruházások.
A „Teraz Polska az egyik legelőkelőbb díj, melyet Lengyel cégeknek és minőségi terveknek ítélnek oda. Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy a győztesek között lehetünk. A Selena jelenléte Kínában – legfőbb piacaink egyike – növekedési stratégiánk döntő eleme. Még inkább elégedettek vagyunk, hogy kínai beruházásunk nyert elismerést és kitűntetést a verseny során” – mondta Krzysztof Domarecki, a Selena FM SA Felügyelő bizottságának elnöke.
A Selena gyártóüzeme az egyetlen lengyel befektetés Nanontgban. A gyártás 2011 tavaszán vette kezdetét. A csúcstechnológiájú üzem a Nantong-i Gazdasági és Technológiai Fejlesztések Területén helyezkedik el Shanghai szomszédságában és poliuretán habok gyártására szakosodott. Az üzem másfél év alatt épült fel és 30m PLN-be került.. A beruházás saját finanszírozású volt. Jelenleg, beleértve az értékesítési csapatot, a Selena Nantong 90 embert foglalkoztat – lengyel és kínai szakembereket egyaránt. Az üzem főként TYTAN márkanév alatt készít termékeket.

A Selena sokrétű tapasztalataira támaszkodik a növekedés érdekében. A Group 30 vállalatot foglal magába a világ 18 országában – többek között Oroszországban, Kínában, Brazíliában, Kazahsztánban, Törökországban vagy Spanyolországban – és 70 piacon van jelen világszerte. Ezért, a Selena globálisan működik, de a multilokalitás elvét követve. A Group különböző piacokra épülő gyakorlatokra támaszkodik igazodva a helyi igényekhez és elvárásokhoz.
A Selena Group számtalan kitüntetésben részesült ezidáig a legnívósabb rangok közül Lengyelországban. Ezek közé tartozik többek között a Forbes Gyémánt, a Lengyel Gazdaság Gyöngyszeme, Az Év Építési Vállalata 2010 és 2011-ben melyet a Builder magazin rendezett, és az Év Megbízható Munkaereje. Továbbá, a TYTAN Professional, mint egyetlen márka a „Építőipari Vegyianyag” kategóriában kitüntetést nyert Lengyelországban, mint Prémium Márka a Millward Brown SMG/KRC Institute jóváhagyásában és a Kiemelten Népszerű Márka titulussal jutalmazták.
További információ:
A Selena Group építőipari vegyianyagok globális gyártója és disztribútora. Termékek széles palettáját kínálja professzionális vállalkozók és végfelhasználók számára – legfőbb márkái TYTAN, ARTELIT és a spanyol QUILOSA. A Selena Group a világ 3 legnagyobb purhabgyártói közt helyezkedik el, melyet ajtók és ablakok beépítéséhez használnak. A Group poliuretán habok, tömítők, ragasztók, vízzáró termékek, szigetelő rendszerek, rögzítő és kiegészítő elemek tárházát kínálja vásárlói számára.
Az egész Group 30 céget foglal magába világszerte, beleértve a jelenleg legfejlettebb gyártóüzemeket Lengyelországban, Törökországban, Spanyolországban, Dél-Koreában, Kínában, Brazíliában és az Egyesült Államokban.
2008-ban a Selena FM SA – az anyacég – bejegyzésre került a varsói tőzsdén.

Tiszteletben tartjuk személyes adatait, ezért szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy frissítettük Adatvédelmi irányelveinket. Világos és átlátható tájékoztatás nyújtása arról, hogyan kezeljük a személyes adatokat. Minden szakaszban részletesen leírjuk, hogy milyen személyes adataink vannak és hogyan használjuk fel. Hozzáadtunk információkat a jogainkról is, például arról, hogyan férhet hozzá az adatokhoz, és megtagadhatja a használatát.