Hydrol 1K Folyékony Fólia

A TYTAN PROFESSIONAL HYDROL 1K Folyékony Fóliát nedvszívó és porózus aljzatok hézagmentes tömítésére használják. Beltéri/kültéri padlóés falfelület, amelyek nincsenek kitéve a folyamatos vízhatásnak (merülés), vagy felszálló nedvességnek. Lehetővé teszi a folyamatos és rugalmas vízzáró szigetelés kialakítását kerámialapok alatt. Biztosítja a vízellenállást átmeneti páratartalom által érintett területeken: fürdőszoba, konyha, pince, mosókonyha, erkély, terasz.

Előnyök

  • tartósan rugalmas bevonat
  • törésmentesség
  • egyszerű alkalmazás ecset vagy
  • henger segítségével

Alkalmazások

  • Kerámia lapok alá: fürdőszoba, konyha, pince, mosókonyha, erkély, terasz.

Műszaki paraméterek

Alkalmazási hőmérséklet +5°C és +25°C között
Üzemi hőmérséklettartomány – 25 és +50 között
Sűrűség kb. 1,3 kg/dm³
Karcolásfedő képesség 1,0 mm
Karcolásfedő képesség 1,0 mm
Teljes kikeményedés min. 24 óra
Minimum rétegvastagság 1,5 mm
Teljes kiadósság 1,3-2,0 kg/m²*
*függ a rétegvastagságtól A műszaki adatok és a használati útmutató +23°C ± 2°C és kb. 60%-os páratartalom mellett értendő. Alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom mellett meghosszabbodhat a kikeményedés ideje.
Kiszerelés Szabvány db/ EURO-paletta
1,2 kg 378
4 kg 144
12 kg 55

Tiszteletben tartjuk személyes adatait, ezért szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy frissítettük Adatvédelmi irányelveinket. Világos és átlátható tájékoztatás nyújtása arról, hogyan kezeljük a személyes adatokat. Minden szakaszban részletesen leírjuk, hogy milyen személyes adataink vannak és hogyan használjuk fel. Hozzáadtunk információkat a jogainkról is, például arról, hogyan férhet hozzá az adatokhoz, és megtagadhatja a használatát.